シビ辛カリーチャーハンのレシピ

シビ辛カリーチャーハン
Spicy Curry Fried Rice Recipe
2人分


材料
ご飯2膳(タイ米やバスティマライスがオススメです。)
鶏ひき肉・150g
ねぎ・1本
キャベツ1/6玉
青唐辛子・2本(1本でも可)(シシトウでも可(なくても可)
卵・2玉(といておく)
油・適量
塩・適量
醤油適量
花山椒パウダー・大さじ1
エキサイティングカリースパイス・お好み

Step1 
ネギはみじん切り、
青唐辛子は斜め切り(種を取り除くと辛味が抑えられます)
キャベツはざく切りにします。

Step2
卵は溶いておく

油を引いて、ねぎがしんなりするまで炒める。
ひき肉とキャベツと青唐辛子も炒める。

Step3
といた卵をサッと入れ、すかさず米を入れる。
エキサイティングカリースパイス、花山椒パウダー
塩、醤油をサッと炒めて完成です。

カリーと花山椒と卵多めがポイント。
シビ辛のカリーはクセになる旨さ

 Serves 2


Ingredients

2 bowls of rice (Thai rice or bastimala rice is recommended.)

150g ground chicken

1 spring onion

1/6 cabbage

2 green chilies (1 can be used) (Shishito peppers can be used) (optional)

2 eggs (set aside)

Oil (as needed)

Salt (as needed)

Soy sauce (as needed)

1 tablespoon sansho powder

Exciting curry spices (as needed)


Step 1

Finely chop the spring onion,

Cut the green chilies diagonally (remove the seeds to reduce the spiciness)

Roughly chop the cabbage.


Step 2

Beef up the eggs.


Add oil and fry the spring onions until they are soft.

Fry the ground meat, cabbage, and green chilies.


Step 3

Quickly add the beaten eggs, then immediately add the rice.

Exciting curry spices, sansho pepper powder, salt, and soy sauce, stir fry quickly and it's done.


The key is the curry, sansho pepper, and lots of eggs.

This spicy curry is addictively delicious.

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