島原カボチャのココナッツミルクパスタのレシピ

島原カボチャのココナッツミルクパスタ
Shimabara pumpkin coconut milk pasta

 2人分

材料
合い挽き肉・200g
パクチー・お好み
玉ねぎ・1玉
人参・1本
トマト・一玉
島原カボチャ・半玉
ニンニク・2かけら
パスタ・適量
ギー(バターでも可)・適量
ココナッツミルク・150cc
塩・適量
えびつゆ(醤油でも可)・適量
水・適量

スペシャルグリーンスパイス・小さじ1

Step1 
湯を沸かし、パスタを茹でる。
カボチャと人参を切り、塩とえびつゆで茹でる

玉ねぎは薄切り、
パクチーとトマトはざく切り
ニンニクはみじん切り



Step2 
フライパンを熱し、ギーをひき
玉ねぎが香ばしくなるまで炒め、
ニンニクとひき肉をさっと炒める。
トマトを入れ、水分が飛ぶまで炒める。

かぼちゃと人参とスペシャルグリーンスパイスを入れ
さっと炒める。

水100ccと塩とえびつゆを入れ、10分ほど煮る

ココナッツミルクを加え5分ほど煮る。

Step3
カボチャを軽く潰しパクチーとパスタを入れを入れ炒め
塩で味を整えて完成。


かぼちゃとカルダンは相性抜群です。
そこにココナッツミルクとギーのコクと
ひき肉の旨みとパクチーの
エキゾチックな香りが加われば最高

Serves 2

Ingredients
200g minced meat
Coriander to taste
1 onion
1 carrot
1 tomato
Half a Shimabara pumpkin
2 cloves garlic
Pasta to taste
Ghee (can also use butter) to taste
150cc coconut milk
Salt to taste
Shrimp soup (can also use soy sauce) to taste
Water to taste
1 teaspoon special green spice

Step 1
Boil water and boil the pasta. Cut the pumpkin and carrots and boil them in salt and shrimp soup.

Thinly slice the onion, roughly chop the coriander and tomato, and finely chop the garlic.

Step 2
Heat a frying pan, add ghee, and fry the onions until fragrant.

Lightly fry the garlic and minced meat.

Add the pumpkin, carrots, and special green spices, and stir fry.

Add 100cc of water, salt, and shrimp soup, and boil for about 10 minutes.

Add coconut milk and boil for about 5 minutes.

Step 3
Lightly mash the pumpkin, add the coriander and pasta, and stir fry.

Add salt to taste and it's done.

Pumpkin and cardamom go together perfectly.

The richness of the coconut milk and ghee, the umami of the minced meat, and the exotic aroma of the coriander make it the best.

exciting curry spice 販売サイト

exciting curry spice 販売サイト
ふんだんなスパイス×旨味 興奮のカリーの坩堝

oriental sugar spice 販売サイト

oriental sugar spice 販売サイト
オリエンタルなデザートへと姿を変える。 “やみつき”スパイス

Special Green spice 販売サイト

Special Green spice 販売サイト
エキゾチック×女王の品格×王様の刺激×抹茶

人気の投稿