バジルと唐辛子のパスタのレシピ

バジルと唐辛子のパスタ
 Basil and Chili Pasta Recipe

2人分

材料
パスタ・適量
ひき肉150g・4枚
ピーマン・2玉
スウィートバジル・お好み
ニンニク・2かけら
唐辛子(あまり辛くないもの)お好み
ギー(バターでも可)(他の油でも可)
塩・適量
サンバルアスリ(なくても可)
エビつゆ大さじ2(醤油でも可)

エキサイティングカリースパイス・お好み


Step1
パスタを茹でる。

ピーマンは細切り
ニンニクは薄切り
Step2
フライパンを温め、ギーをひき、
ニンニクと唐辛子を熱し、取り出す。

ピーマンをさっと炒め、挽肉を炒め
塩とサンバルと
エキサイティングカリースパイスを入れ、炒める。
Step3
パスタを入れ、スウィートバジルと
ニンニクと唐辛子を戻し
塩で味を整えさっと炒めて完成。


辛くない唐辛子はピーマンのようにジューシーでうまい。
カリースパイスのこくひき肉の旨みピーマンの苦味と
サンバルの辛味が後をひく
爽やかなバジルの香りとともに


Serves 2

Ingredients
Pasta (as needed)
150g minced meat (4 slices)
2 green peppers
Sweet basil (to taste)
2 cloves garlic
Mild chili pepper (to taste)
Ghee (butter can be used) (other oils can also be used)
Salt (to taste)
Sambar asri (optional)
2 tablespoons shrimp broth (soy sauce can also be used)

Exciting curry spices (to taste)

Step 1
Boil the pasta.

Slice the green peppers into thin strips.
Thinly slice the garlic.
Step 2
Preheat a frying pan, add ghee,
heat the garlic and chili peppers, and remove from the heat.

Lightly fry the green peppers, then fry the minced meat.
Add salt, sambar, and exciting curry spices, and continue frying.
Step 3
Add the pasta, add the sweet basil, garlic, and chili peppers,
season with salt, and lightly fry to finish.

The mild chili peppers are juicy and delicious, just like bell peppers.
The richness of the curry spices, the umami of the minced meat, the bitterness of the bell peppers, and the lingering spiciness of the sambal, along with the refreshing aroma of basil.

exciting curry spice 販売サイト

exciting curry spice 販売サイト
ふんだんなスパイス×旨味 興奮のカリーの坩堝

oriental sugar spice 販売サイト

oriental sugar spice 販売サイト
オリエンタルなデザートへと姿を変える。 “やみつき”スパイス

Special Green spice 販売サイト

Special Green spice 販売サイト
エキゾチック×女王の品格×王様の刺激×抹茶

人気の投稿