グリーングリーン冷やしそうめんのレシピ
グリーングリーン冷やしそうめん
Green Green Chilled Somen Recipe
2人分
材料
オクラ・10本
きゅうり・1本
そうめん・適量
胡麻油(圧搾)・適量
塩・適量
スペシャルグリーンスパイス・お好み
Step1
湯を沸かし、そうめんを茹でて洗い、
ザルにあげ、氷でしめる。
胡麻油で和えて冷やしておく
オクラは輪切り、
きゅうりはごく細切り
Step2
野菜をボールでえびつゆと塩で混ぜ
冷やす
Step3
そうめんを皿にのせ、
ステップ2とスペシャルグリーンスパイスを
かければ出来上がり。
思い立ったらさっとできるさっぱりレシピ
きゅうりを多めにごく薄切りにするのがポイント
スペシャルグリーンスパイスが最高の仕事をする。
Serves 2
Ingredients
Okra: 10
Cucumber: 1
Somen noodles: appropriate amount
Sesame oil (pressed): appropriate amount
Salt: appropriate amount
Special green spices: to taste
Step 1
Boil water, boil somen noodles, wash them, drain in a colander, and cool with ice.
Mix with sesame oil and chill.
Okra: slice rounds,
cucumber: slice very thinly.
Step 2
Mix vegetables with shrimp soup and salt in a bowl,
and chill.
Step 3
Place somen noodles on a plate,
and top with step 2 and special green spices,
and it's done.
A refreshing recipe that you can make quickly when you feel like it.
The key is to slice the cucumber very thinly.
Special green spices work best.