ひき肉ゴーヤーカシューナッツパスタのレシピ

ひき肉ゴーヤーカシューナッツパスタ
Minced Meat, Bitter Melon, and Cashew Nut Pasta Recipe

 2人分

材料
合い挽き肉・200g
椎茸・2個
キャベツ・1/6玉
ゴーヤ・1/2本
玉ねぎ・1玉
ニンニク・2かけら
カシューナッツ・30g
卵・2個
パスタ・適量
胡麻油(圧搾)・適量
塩・適量
醤油・適量

エキサイティングカリースパイス・お好み

Step1 
湯を沸かし、パスタを茹でる。
卵を茹でておく。

玉ねぎと椎茸とニンニクと
カシューナッツはみじん切り、
ゴーヤはワタをとり1cm幅で切る
Step2 
フライパンを熱し、ごま油をひき
玉ねぎと椎茸が香ばしくなるまで炒め、
ゴーヤとニンニクと
ひき肉とカシューナッツをさっと炒める。
少し水を入れて、少し煮てゴーヤに火をとおす。
Step3
醤油・塩・
パスタを入れ、カリースパイスを入れ炒め
味を整えてゆで卵をのせれば完成


ひき肉とニンニクのパンチにカリースパイス
椎茸の旨みにゴーヤの苦味がアクセントになり
卵を割ながら混ぜれば、最高。



2 servings


Ingredients

200g ground beef

2 shiitake mushrooms

1/6 cabbage

1/2 bitter melon

1 onion

2 cloves garlic

30g cashew nuts

2 eggs

Pasta (as needed)

Sesame oil (pressed) (as needed)

Salt (as needed)

Soy sauce (as needed)

Exciting curry spices (as needed)


Step 1

Boil water and cook the pasta.

Boil the eggs.


Finely chop the onion, shiitake mushrooms, garlic, and cashew nuts.

Develop the vein of the bitter melon and cut it into 1cm pieces.

Step 2

Heat a frying pan, add sesame oil, and fry the onion and shiitake mushrooms until fragrant, then lightly fry the garlic, ground meat, and cashew nuts.

Step 3

Add soy sauce, salt,

pasta, curry spices and stir fry.

Adjust the flavor and top with boiled eggs to finish.


The punch of minced meat and garlic with curry spices.

The bitterness of bitter melon adds an accent to the umami of shiitake mushrooms.

If you mix while cracking the egg, it's the best.

exciting curry spice 販売サイト

exciting curry spice 販売サイト
ふんだんなスパイス×旨味 興奮のカリーの坩堝

oriental sugar spice 販売サイト

oriental sugar spice 販売サイト
オリエンタルなデザートへと姿を変える。 “やみつき”スパイス

Special Green spice 販売サイト

Special Green spice 販売サイト
エキゾチック×女王の品格×王様の刺激×抹茶

人気の投稿