白オクラとトマトの冷やしうどんのレシピ
白オクラとトマトの冷やしうどん
Recipe for chilled udon with white okra and tomato
2人分
材料
トマト・一玉
白オクラ(オクラでも可)・10本
スイートバジル・お好み
きゅうり・1本
うどん・適量
卵・2個
胡麻油(圧搾)・適量
塩・適量
マヨネーズ・大さじ1
えびつゆ(醤油でも可)・適量
スペシャルグリーンスパイス・お好み
Step1
湯を沸かし、うどんを茹でて洗い、
ザルにあげ、氷でしめる。
卵と胡麻油で和えて冷やしておく
白オクラは輪切り、
きゅうりは細切り
トマトとスイートバジルはざく切り
Step2
ステップ1の野菜とスペシャルグリーンスパイスと
マヨネーズえびつゆと塩をボールで混ぜ
冷やす
Step3
うどんを皿にのせ、
ステップ2をかければ出来上がり。
ねばねばが強く、柔らかい白オクラと
トマトときゅうりの清涼感にスパイスが加われば、
最高冷やしうどんの完成
For 2 people
material
Swiss chard, half bunch (spinach is also acceptable)
Tomatoes
White okra (okra can also be used) 10 bottles
Sweet Basil - Likes
1 cucumber
Udon/Adjustable amount
Eggs 2
Sesame oil (pressed) and appropriate amount
Salt and appropriate amount
1 tablespoon mayonnaise
Shrimp soup (soy sauce is also acceptable) and appropriate amount
Special Green Spices/Popular
Step 1
Boil water, boil the udon noodles and wash them,
Put it in a colander and chomp it with ice.
Mix with eggs and sesame oil and let cool
White okra is sliced,
Chop the cucumbers thinly
Chop the tomato and sweet basil
Step 2
Step 1 vegetables and special green spices
Mix mayonnaise shrimp soup and salt in a bowl
cool
Step 3
Place the udon noodles on a plate,
Do step 2 and you're done.
Strong sticky, soft white okra
If the refreshing taste of tomatoes and cucumbers is added,
The perfect chilled udon noodles