カリーゴーヤチャンプルのレシピ
カリーゴーヤチャンプルのレシピ
Curry Goya Chanpuru recipe
2人分
材料
豚肉・200g
玉ねぎ・1玉
ゴーヤ・1本
ニンニク・2かけ分
卵・1個
胡麻・お好み
油・適量
塩・適量
醤油適量
本みりん・適量(本みりんにするだけで料理は旨くなります。)
片栗粉・少々
エキサイティングカリースパイス・お好み
Step1
ゴーヤはワタをとり、1cmだいに切る
玉ねぎは薄切り、
ニンニクはみじん切りにする。
豚肉は、片栗粉と塩と醤油と本みりんでもみ込んでおく。
Step2
フライパンを熱し、、
豚肉を加え表面だけ両面焼き、
取り出す。
Step3
玉ねぎをよく炒める。
ニンニクと胡麻もさっと炒め、
ゴーヤを入れ少し炒めたら、
醤油と塩と少しの水を入れ、
弱火で蓋をしてゴーヤが柔らかくなるまで
火を通す
Step4
火が通ったら、豚肉とカリースパイスと
卵を入れ、さっと炒めて塩で味を整えれば
完成。
夏バテにはゴーヤです。
胃腸が弱まる夏の暑さにはスパイスが役に立ちます。
ゴーヤとスパイスと豚肉で夏バテ知らず。
Serves 2
Ingredients
Pork 200g
Onion 1
Bitter melon 1
Garlic 2 cloves
Egg 1
Sesame seeds to taste
Oil to taste
Salt to taste
Soy sauce to taste
Hon mirin to taste (Hon mirin will make the dish tastier.)
Potato starch to taste
Exciting curry spices to taste
Step 1
Remove the pith from the bitter melon and cut into 1cm pieces.
Thinly slice the onion and finely chop the garlic.
Rub the pork with potato starch, salt, soy sauce, and hon mirin.
Step 2
Heat a frying pan,
add the pork, and fry on both sides,
and remove.
Step 3
Fry the onion well.
Quickly stir fry the garlic and sesame seeds,
add the bitter melon and stir fry a little,
add soy sauce, salt and a little water,
cover and cook over low heat until the bitter melon is soft.
Step 4
Once cooked, add the pork, curry spices and egg, stir fry quickly and add salt to taste.
It's done.
Bitter melon is the cure for summer fatigue.
Spices are useful in the summer heat when the stomach and intestines are weakened.
Bitter melon, spices and pork will keep you from getting tired in the summer.
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