ビーツと豚肉のバルサミコ酢炒めのレシピ
ビーツと豚肉のバルサミコ酢炒め
Balsamic vinegar stir-fried beets and pork recipe
2人分
材料
豚肉・250g
ビーツ・1個
人参・1本
ズッキーニ・1本
ギー・バターでも可・適量
ニンニク・一かけ分
バルサミコ酢・小さじ2
塩・適量
醤油・適量
片栗粉・適量
水・適量
エキサイティングカリースパイスor
オリエンタルシュガースパイス・お好み
Step1
豚肉は塩と片栗粉と醤油で揉み込んでおく
人参とズッキーニは薄切り
ビーツは串切り
ニンニクはみじん切り
Step2
フライパンを温め、ギーをひき
豚肉に表面を両面焼き(中は生)取り出す
人参をよく炒める。
ニンニクとビーツもバルサミコ酢と共に炒める。
水と塩と醤油を入れ、弱火で蓋をして5分ほど茹でる
Step3
水分がなくなるまで炒め、
最後にエキサイティングカリースパイスor
オリエンタルシュガースパイスと豚肉と
オリエンタルシュガースパイスと豚肉と
ズッキーニを入れ炒めさっと炒めて完成。
食感が残るビーツが甘くて旨い。
バルサミコ酢とカリースパイスが
夏バテを吹き飛ばす。
For 2 people
material
Pork 250g
1 beet
1 carrot
1 bottle of zucchini
Ghee and butter are also possible and appropriate amount
Garlic, 1 slice
2 tsp balsamic vinegar
Salt and appropriate amount
Soy sauce/appropriate amount
Potato starch, suitable amount
Water/Adjustable amount
Exciting Curry Spice or
Oriental sugar spices/Popular
Step 1
Pork meat is kneaded with salt, potato starch and soy sauce.
Carrots and zucchini thinly sliced
Beets are cut skewers
Chop the garlic thoroughly
Step 2
Heat the frying pan and pour in ghee
Remove pork with both sides of the surface (raw inside)
Fry the carrots well.
The garlic and beets are also fryed with balsamic vinegar.
Add water, salt and soy sauce, cover over low heat and boil for about 5 minutes.
Step 3
Fry until the water is gone,
Finally, exciting curry spices or
Oriental sugar spices and pork
Add the zucchini and stir-fry it quickly and finish.
The beets with a texture that remains sweet and delicious.
Balsamic vinegar and curry spice
Blow away summer fatigue.