甘唐辛子とスイスチャードツナサンドウィッチのレシピ
甘唐辛子とスイスチャード
ツナサンドウィッチ
Sweet Chili and Swiss Chard Tuna Sandwich
2人分
材料
食パン4枚分(食パンでも可)
ツナ缶・1缶
スイスチャード・4本
甘唐辛子(万願寺)(シシトウでも可)・5本
ナチュラルチーズ・2枚
マヨネーズ・お好み
塩・適量
エキサイティングカリースパイス・お好み
Step1
スイスチャードと甘唐辛子はざく切り
Step2
Step3
パンに甘唐辛子・スイスチャードをしき、
ツナをのせて、チーズをのせて
挟んで切って完成。
甘唐辛子の爽やかな苦味と辛味
スイスチャードの歯触り
ツナとマヨとチーズの旨みに
エキサイティングカリースパイスが最高
ツナの匂い消しにも
2 servings
Ingredients
4 slices of bread (you can also use white bread)
1 can of canned tuna
4 stalks of Swiss chard
5 stalks of sweet peppers (manganji) (you can also use shishito peppers)
2 slices of natural cheese
Mayonnaise (to taste)
Salt (to taste)
Exciting curry spices (to taste)
Step 1
Roughly chop the Swiss chard and sweet peppers
Step 2
Briefly boil the Swiss chard, sprinkle with salt and squeeze
Mix the sweet peppers with exciting curry spices
Mix mayonnaise, canned tuna, salt and exciting curry spices
Step 3
Spread the sweet peppers and Swiss chard on the bread, place the tuna on top, top with cheese, sandwich and cut to finish
The refreshing bitterness and spiciness of sweet chili peppers, the crunch of Swiss chard, the delicious flavors of tuna, mayonnaise, and cheese, and the exciting curry spices that are the best. They also help eliminate the smell of tuna.