グリーンスパイスカシューナッツパスタのレシピ
グリーンスパイスカシューナッツパスタ
Green spice cashew nut pasta recipe
2人分
材料
パスタ・適量
ひき肉・200g
玉ねぎ・一玉
スイスチャード・半束(ほうれん草でも可)
ニンニク・2かけら
豆乳・200cc
ギー(バターでも可)(他の油でも可)
塩・適量
エビつゆ・大さじ2(醤油でも可)
スペシャルグリーンスパイス・お好み
Step1
パスタを茹でる。
カシューナッツを茹で、豆乳と共に
フードプロセッサーにかけておく。
玉ねぎとズッキーニは薄切り、
トマトとスイスチャードはざく切り
ニンニクはみじん切り
Step2
フライパンを温め、ギーをひき、
玉ねぎとを焦げる寸前までよく炒める。
ひき肉とニンニクを加え、さっと炒め、
最後にスイスチャードをさっと炒める
エビつゆと塩を入れさっと炒める。
Step3
火を弱め
スペシャルグリーンスパイスを
焦がさないように炒める。
カシューナッツを加え、
焦がさないように炒める。
すかさずパスタを入れ、塩で味を整えさっと炒めて完成。
カシューナッツの濃厚な香ばしさとコクに
スペシャルグリーンスパイスのリッチな
香りと風味が加わればスペシャルな
パスタが出来上がります。
Serves 2
Ingredients
Pasta, as needed
Minced meat, 200g
Onion, 1
Half a bunch of Swiss chard (spinach can also be used)
2 cloves of garlic
Soy milk, 200cc
Ghee (button can also be used) (other oils can also be used)
Salt, as needed
2 tablespoons of shrimp soup (soy sauce can also be used)
Special green spices, as desired
Step 1
Boil the pasta.
Boil the cashew nuts and put them in a food processor along with the soy milk.
Thinly slice the onion and zucchini, roughly chop the tomato and Swiss chard, and finely chop the garlic.
Step 2
Heat a frying pan, add ghee, and fry the onion until it is almost browned.
Add the minced meat and garlic and stir fry briefly.
Finally, stir fry the Swiss chard.
Add the shrimp sauce and salt and stir fry briefly.
Step 3
Turn down the heat and stir fry the special green spices, being careful not to burn them.
Add the cashew nuts and stir fry, being careful not to burn them.
Immediately add the pasta, season with salt, stir fry briefly and it's done.
The rich aroma and flavor of the special green spices combined with the rich flavor and aroma of the cashew nuts makes for a special pasta dish.