ベーコンとスイスチャードのパスタのレシピ
ベーコンとスイスチャードのパスタ
Bacon and Swiss chard pasta recipe
2人分
材料
パスタ・適量
ベーコン・4枚
玉ねぎ・一玉
ズッキーニ・1本
トマト・1玉
スイスチャード・半束(ほうれん草でも可)
ニンニク・2かけら
ギー(バターでも可)(他の油でも可)
塩・適量
エビつゆ・大さじ2(醤油でも可)
エキサイティングカリースパイス・お好み
Step1
パスタを茹でる。
玉ねぎとズッキーニは薄切り、
トマトとスイスチャードはざく切り
ニンニクはみじん切り
Step2
フライパンを温め、ギーをひき、
ベーコンを両面焼き、取り出す(中は生)
玉ねぎとを焦げる寸前までよく炒める。
ニンニクとトマトを加え、完全に水分が飛ぶまで炒める。
最後にスイスチャードをさっと炒める
Step3
ベーコンを入れ、火を弱め
エキサイティングカリースパイスを
焦がさないように炒める。
すかさずパスタを入れ、塩で味を整えさっと炒めて完成。
ベーコンとギーとニンニクの旨み
トマトの酸味に
スイスチャードの歯触りと色合いが加わり、
そこにエキサイティングカリースパイスが加われば、
食欲全開
Serves 2
Ingredients
Pasta - appropriate amount
4 slices of bacon
1 onion
1 zucchini
1 tomato
Half a bunch of Swiss chard (spinach can also be used)
2 cloves of garlic
Ghee (butter can also be used) (other oils can also be used)
Salt - appropriate amount
2 tablespoons of shrimp soup (soy sauce can also be used)
Exciting curry spices - as desired
Step 1
Boil the pasta.
Thinly slice the onion and zucchini,
roughly chop the tomato and chard,
fry the garlic finely
Step 2
Heat a frying pan, add ghee,
fry the bacon on both sides and remove (raw inside)
Fry the onion and chard until they are just about to burn.
Add the garlic and tomatoes and stir fry until all the water has evaporated.
Finally, lightly stir fry the Swiss chard.
Step 3
Add the bacon, reduce the heat, and stir fry the exciting curry spices while being careful not to burn them.
Immediately add the pasta, season with salt, and stir fry briefly to finish.
The delicious flavors of the bacon, ghee, and garlic, the acidity of the tomatoes, the texture and color of the Swiss chard,
and the exciting curry spices will have you in stitches.