紫蘇卵レタスチーズサンドウィッチ
紫蘇卵レタスチーズサンドウィッチ
Shiso egg lettuce cheese sandwich
2人分
材料
食パン4枚分(食パンでも可)
紫蘇・10枚
レタス・2枚
ナチュラルチーズ・4枚
卵・3玉(といておく)
ギー(他のオイルでも可)・適量
塩・適量
本みりん・適量(本みりんにするだけで料理は旨くなります。)
水・小さじ1
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイス・小さじ1
Step1
Step2
レタスと紫蘇をたっぷりのせ、
卵焼きをのせて、カリースパイスor
スペシャルグリーンスパイスをふりかけて
最後にチーズをのせて挟んで切って
完成です。
紫蘇の爽やかな苦味と
とろっとろ卵とチーズとカリーで
手早くうまいサンドウィッチです。
Serves 2
Ingredients
4 slices of bread (you can also use white bread)
10 shiso leaves
2 lettuce leaves
4 slices natural cheese
3 eggs (set aside)
Ghee (you can also use other oils) - appropriate amount
Salt - appropriate amount
Hon mirin - appropriate amount (just using hon mirin will make the dish taste better.)
1 teaspoon water
1 teaspoon curry spice or special green spice
Step 1
Crack an egg, add about 1 teaspoon water,
add a little salt, a little mirin and step 1, and mix well
Step 2
Heat a frying pan, add ghee, and make an omelette
Put on plenty of lettuce and shiso,
place the omelette on top, sprinkle curry spice or
special green spice
Finally, put cheese on top, sandwich and cut
And it's done.
A quick and delicious sandwich with the refreshing bitterness of shiso,
soft egg, cheese and curry.