ツナチェダー卵サンドウィッチのレシピ
ツナチェダー卵サンドウィッチ
Tuna Cheddar Egg Sandwich
2人分
材料
食パン4枚分(食パンでも可)
ツナ缶・1缶
チェダーチーズ・4枚
卵・2玉(といておく)
ギー(他のオイルでも可)・適量
塩・適量
水・小さじ1
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイス・小さじ1
卵をわり、ツナ缶とカリースパイスor
スペシャルグリーンスパイスと水を入れ、
塩少々を入れ、よく混ぜる
フライパンを温め、ギーを入れ、卵焼きを作る
(最後の巻の部分でチェダーチーズを入れるのがコツ)
Step2
パンにステップ1をのせて挟んで切って
完成です。
お腹が空いたらすぐにできる
シンプルサンドウィッチ
スパイスミックスがあれば、シンプルながら
刺激的。
For 2 people
material
4 slices of bread (sold as well)
Canned tuna/1 can
4 pieces of cheddar cheese
2 eggs (let them in)
Ghee (other oils are also acceptable) - Appropriate amount
Salt and appropriate amount
1 tsp of water
Curry spice or special green spice 1 tsp
Step 1
Spread eggs, canned tuna and curry spices or
Add special green spices and water,
Add a little salt and mix well.
Heat the frying pan, add the ghee and make omelet
(The trick is to add cheddar cheese in the last volume)
Step 2
Place step 1 on the bread and cut it.
It's finished.
You can do it immediately if you're hungry
Simple sandwich
It's simple, though with spice mix
Stimulating.