バタールベーコンたまごチーズサンドとオイルサーディン
バタールベーコンたまごチーズサンドと
オイルサーディン
Bataar bacon egg cheese sandwich with sardines in oil
2人分
材料
バタール・1本
ベーコン・2枚
卵・2個
トマト・1玉
レタス・数枚
ナチュラルチーズ・4枚
オイルサーディン・1缶
マヨネーズ・適量
塩・適量
胡椒・適量
マヨネーズ・適量
ナチュラルスライスチーズ・2枚
マスタードシードオイル(他の油でも可)適量
水・少々
醤油・少々
本みりん・少々
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイス・小さじ1
ボールに卵を割いれ、水と本みりんと塩と醤油を入れ、
よく混ぜ合わせる
オイルサーディンにカリースパイスor
スペシャルグリーンスパイス・適量入れ、
缶のまま振って混ぜ合わせておく
パンをカットし、切れ込みを入れて軽く焼いておく
レタスは氷水に晒し、水気を切っておく
トマトは薄切り
Serves 2
Ingredients
1 stick of butter
2 slices of bacon
2 eggs
1 tomato
Several lettuce leaves
4 slices of natural cheese
1 can of sardines in oil
Mayonnaise to taste
Salt to taste
Pepper to taste
Mayonnaise to taste
2 slices of natural sliced cheese
Mustard seed oil (other oils can be used) to taste
A little water
A little soy sauce
A little mirin
Curry spices or special green spices - 1 teaspoon
Step 1
Crack the eggs into a bowl, add the water, mirin, salt and soy sauce. Add and mix well.
Add curry spice or special green spice to the sardines in oil, shake the can to mix.
Cut the bread, make cuts and lightly fry.
Soak the lettuce in ice water and drain.
Thinly slice the tomatoes.
Step 2
Put oil in a frying pan and cook the bacon slowly over very low heat and remove.
Add the beaten eggs and make scrambled eggs.
Step 3
Put the lettuce, sardines in oil, bacon and scrambled eggs on the bread.
Sandwich the cheese and top with mayonnaise, exciting curry spice or special green spice.
Cut and finish.
The texture of the butter and the taste of the flour.
The spices remove the odor of the sardines in oil and add a deep flavor.
No words are needed with crispy bacon and eggs.