アチャールチキンサンド
アチャールチキンサンド
Achar chicken sandwich
2人分
材料
食パン4枚分(食パンでも可)
鶏もも肉・200g
人参・1本
きゅうり・1本
スナップエンドウ・4本
生姜・1かけら
レモン汁・大さじ1
マヨネーズ・お好み
塩・お好み
フェヌグリークシード・小さじ1
マスタードシードオイル(コールドプレス)(他の油でも可)
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイス・小さじ1
Step1
スナップエンドウは斜め切り
鳥もも肉はサク切り
生姜は千切り
人参は千切りして
きゅうりは薄切りして
塩をふり10分ほどおき絞る
Step2
フライパンに油をひきフェヌグリークシードを入れ
焦げる直前まで熱する
鶏肉とスナップエンドウと生姜を炒め
塩とレモン汁エキサイティングカリースパイスをいれ
さっと炒める
Step4
パンにマヨネーズを塗り
アチャールを挟んで切って出来上がり
シャキシャキの野菜のうまいアチャールはそのままでも
サンドウィッチにしても最高です。
フェヌグリークシードの食感と甘苦さも
いいアクセントになります。
Serves 2
Ingredients
4 slices of bread (you can also use white bread)
200g chicken thighs
1 carrot
1 cucumber
4 snap peas
1 piece of ginger
1 tablespoon lemon juice
Mayonnaise to taste
Salt to taste
1 teaspoon fenugreek seeds
Mustard seed oil (cold pressed) (you can also use other oils)
Curry spices or special green spices・1 teaspoon
Step 1
Cut the snap peas diagonally.
Cut the chicken thighs into thin strips.
Slice the ginger into thin strips.
Slice the carrots into thin strips.
Sprinkle with salt and leave for about 10 minutes before squeezing.
Step 2
Add oil to a frying pan and add fenugreek seeds.
Heat until just before it burns.
Stir-fry the chicken, snap peas, and ginger.
Add salt, lemon juice, and exciting curry spices.
Stir-fry quickly.
Step 3
Mix with step 1 and let it soak for about 5 minutes.
Step 4
Spread mayonnaise on the bread.
Place the achar between the bread and cut it.
The crunchy vegetable achar is great as it is, or as a sandwich.
The texture and sweet-bitter taste of the fenugreek seeds also add a nice accent.