卵焼きチーズバーガーのレシピ
卵焼きチーズバーガー
Omelette Cheese Burger
2人分
材料
食パン4枚分(食パンでも可)
きゅうり・一本
フルーツトマト・一玉
ナチュラルチーズ・4枚
卵・3玉(といておく)
ギー(他のオイルでも可)・適量
塩・適量
本みりん・適量(本みりんにするだけで料理は旨くなります。)
水・小さじ1
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイス・小さじ1
Step1
玉ねぎはみじん切り
フルーツトマトは薄切り
きゅうりは透けるぐらい薄切り
Step2
卵をわり、水を小さじ1ほど入れ、
塩少々、みりん少々を入れ、よく混ぜる。
Step3
フライパンを温め、ギーを入れ、卵焼きを作る
Step4
パンにナチュラルチーズと卵焼き、フルーツトマトをのせ、
カリースパイスorスペシャルグリーンスパイスをたっぷりか、
挟んで切って出来上がり。
卵と甘みたっぷりのトマト、
きゅうりのシャキシャキ、
ナチュラルチーズと奥深い2つのスパイスで、
肉がなくても最高。
2 servings
Ingredients
4 slices of bread (you can use white bread)
1 cucumber
1 fruit tomato
4 slices of natural cheese
3 eggs (set aside)
Ghee (you can use other oils)
Salt
Hon mirin
(just using real mirin will make the dish tastier)
1 teaspoon of water
1 teaspoon of curry spice or special green spice
Step 1
Finely chop the onion
Thinly slice the fruit tomato
Slice the cucumber so thinly that it is transparent
Step 2
Crack the egg, add about 1 teaspoon of water,
add a little salt and a little mirin, and mix well.
Step 3
Heat a frying pan, add ghee, and make an omelet
Step 4
Put the natural cheese, omelet, and fruit tomato on the bread,
sprinkle plenty of curry spice or special green spice,
slice it, and it's done.
With eggs, sweet tomatoes,
crunchy cucumbers,
natural cheese and two rich spices,
it's great even without meat.