蒸し焼き野菜のパスタ
蒸し焼き野菜のパスタ
Steamed Vegetable Pasta
2人分
材料
パスタ・適量
ラディッシュ・2玉
人参・1本
白菜・4枚
ホワイトアスパラガス・4本
ココナッツオイル(コールドプレス)・大さじ3(他の油でも可)
ニンニク・2かけ分
塩・適量
スペシャルグリーンスパイス・お好み
Step1
パスタを茹でる。
人参は千切り
ラディッシュは3等分
アズパラは斜め切り
ニンニクは薄切り
白菜は手でちぎる
Step2
フライパンを温め、油をひき、
白菜以外の野菜を並べ
最後に白菜をのせ塩を全体にふりかけ
蓋をして弱火で25分ほど蒸し焼きする
Step3
麺の上に野菜を盛り付けて完成。
お好みでスペシャルグリーンスパイスを
かけながら食べてください。
季節の野菜の旨みを存分に味わうなら
蒸し焼きがおすすめです。
そこにスペシャルグリーンスパイスが加われば
草原のよう
Serves 2
Ingredients
Pasta (as much as you like)
2 radishes
1 carrot
4 Chinese cabbage leaves
4 white asparagus stalks
3 tablespoons cold-pressed coconut oil (you can use other oils)
2 cloves of garlic
Salt (as much as you like)
Special green spice (as much as you like)
Step 1
Boil the pasta.
Slice the carrots into thin strips.
Cut the radishes into thirds.
Cut the asparagus diagonally.
Thinly slice the garlic.
Tear the Chinese cabbage by hand.
Step 2
Heat a frying pan, add oil, and arrange the vegetables except for the Chinese cabbage.
Lay the Chinese cabbage on top and sprinkle salt all over.
Cover and steam over low heat for about 25 minutes.
Step 3
Put the vegetables on top of the noodles and it's done.
Add the special green spice to taste and enjoy.
If you want to fully enjoy the flavor of seasonal vegetables, we recommend steaming them. Adding special green spices to them makes them taste like a grassland.