半熟ベーコンエックカリースパイストースト


半熟ベーコンエック
カリースパイストースト
Soft-boiled bacon and egg curry spice toast
2人 


材料
食ぱん・4枚
ベーコン・4枚
玉ねぎ・1玉
卵・2個
ギー(他のオイルでも可)・適量
塩・適量
胡椒・適量
ケチャップ・大さじ2
パルミジャーノレッジャーノ・お好み

カリースパイス・お好み

Step1
玉ねぎは薄切り


Step2
フライパンにギーをひき、
玉ねぎをしんなりするまで炒める。

ケチャップと塩で味を整える。

Step3
パンを4枚トーストにしておく。

フライパンにギーをひき、ベーコンをこんがりと両面焼き、
卵を2枚のベーコンの上に落とし、
少量の水をかけ、蓋をして半熟目玉焼きにする。

もう2枚には、パルミジャーノレッジャーノをかけカリッと焼く。
胡椒をふりかける。
Step4
ステップ1の玉ねぎをトーストにのせ
卵とベーコンをそれぞれにのせ、
カリースパイスをふりかけて焼いたら出来上がり。


ベーコンの旨み、ギーのコク、玉ねぎとケチャップの甘味、
とろっとろの卵が絡みつき、
カリースパイスでexcitingトースト




2 people


Ingredients

4 slices of bread

4 slices of bacon

1 onion

2 eggs

Ghee (or other oils) (as needed)

Salt (as needed)

Pepper (as needed)

2 tablespoons of ketchup

Parmigiano Reggiano (as needed)

Curry spices (as needed)


Step 1

Thinly slice the onion


Step 2

Add ghee to a frying pan and fry the onion until it becomes soft.


Add ketchup and salt to taste.


Step 3

Toast 4 slices of bread.


Add ghee to a frying pan and fry the bacon until golden brown on both sides.

Drop the eggs on top of 2 slices of bacon,

sprinkle with a little water, cover and make soft-boiled fried eggs.


Sprinkle Parmigiano Reggiano on the other 2 slices and fry until crispy.

Sprinkle with pepper.


Step 4

Place the onion from step 1 on the toast,

then place the egg and bacon on each,

sprinkle with curry spices and bake until done.


The deliciousness of the bacon, the richness of the ghee, the sweetness of the onion and ketchup,

and the soft egg combine to create an exciting toast with curry spices.




 

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