マスタードシードオイルガーリックレモンカリーパスタ
レモンカリーパスタ
2人分
Step2
温めてフライパンにマスタードシードオイルを入れ、
にんにくを入れ、にんにくを取り出す。
Step3
たまねぎがしんなりするまでよく
炒めキャベツを入れ、炒めひき肉を入れ炒める。
塩とえびつゆで味を整える。
Step4
パスタとレモン汁、ニンニクを加え、
カリースパイスとバジルを加え軽く炒め、
再度塩で味を整え完成。
ニンニクの旨みとレモンの酸味、
マスタードシードの食感と刺激が加わり、絶品です。
2 servings
Ingredients
Pasta, as needed
Minced meat, 150g
Onion, 1 head
Cabbage, 1/4
Mustard seed oil, 3 tablespoons (can use other oils)
Garlic, 3 cloves
Lemon juice, 2 tablespoons
Salt, as needed
Shrimp soup, 1 teaspoon (soy sauce can also be used)
Curry spices, 2 teaspoons
Step 1
Boil the pasta.
Roughly chop the cabbage.
Thinly slice the onion and garlic.
Step 2
Heat and add mustard seed oil to a frying pan,
Add the garlic, then remove the garlic.
Step 3
Fry until the onion is soft.
Add the stir-fried cabbage, then add the stir-fried minced meat and stir fry.
Add salt and shrimp soup to taste.
Step 4
Add the pasta, lemon juice, and garlic,
add the curry spices and basil, stir fry lightly,
add salt again to taste, and it's done.
The savory flavor of the garlic, the sourness of the lemon,
and the texture and spice of the mustard seeds make this a delicious dish.